StudiCore akció

A StudiCore hírlevelet küldött, melyben akciósan érhetők el a kurzusai. Ahogy emlékeztek, én is náluk kezdtem el kb. nulláról programozni, és valóban működik a képzésük, most éppen Android applikáció fejlesztést tanulok, amelynek egy jelentős része Java programozás.

Hamarosan arról is beszámolok, hol tartok az Android fejlesztésben, most inkább a StudiCore akció részleteit mutatom meg. Kérjétek ezt a Jézuskától, a 3 hónapos hozzáférést elindítva egész télre meglesz a tanulnivaló. És inkább erre költsétek el a pénzt, mint butaságokra!

A StudiCore akció részletei

  • A 3 hónapos Basic csomag ára most 117000 Ft helyett 87750 Ft, ebben megkapod a tananyagot, a kvízeket és az automata feladatértékelőt.
  • A 3 hónapos Pro csomag ára most 225000 Ft helyett 168750 Ft, ebben megkapod a fentieket, plusz egy mentort, aki hetente két alkalommal segít.
  • A 36 hónapos Basic csomag ára 240000 Ft helyett 180000 Ft.

A Basic csomag arra való, hogy egyénileg tanulsz, a megoldott feladatokat fel kell tölteni, ahol egy automata rendszer azonnal kiértékeli. Meg is mutatja, mi nem jó, ekkor javítod a programodat, feltöltöd, míg el nem fogadja. Addig nem mehetsz tovább.

A Pro csomag ugyanez, csak hetente kétszer ír neked a mentor, aki megnézi a programjaid, és ha valamit jobban lehetett volna csinálni, akkor szól. Kb. a 3-4. lecke környékén már lesznek kérdéseid, ezeket is ő válaszolja meg heti kétszer. Már leírtam, hogy főleg a tanfolyam vége felé nagyon kellett a mentor, nélküle lehet, hogy feladtam volna. A részletek itt: Szükség van-e mentorra a Java SE tanfolyam elvégzéséhez?

Ami nagyon jó a mostani akcióban, hogy ugyanezen az áron lehet meghosszabbítani a csomagokat a 3. hónap után, így mindig él ez a kedvezmény.

Jó kérdés, hogy mennyibe kerülhet a TELJES Java alapozó képzés elvégzése, mert a fentiek csak 3 hónapot mutatnak. Én 2019. augusztusa és 2020. májusa között végeztem a képzést, ez 9 hónap. De én vállalkozó vagyok, voltak olyan hónapok, amikor havi 250-300 óra munka mellett tanultam, ha nektek több időtök van, akkor kevesebb is elég lehet. Nincs korlátozva, mennyit tanultok, de a StudiCore oldalán minden feltétel részletesen le van írva.

Az akciós árakat és a megrendelést ezen az oldalon találjátok: https://www.studicore.hu/kijarasi-tilalom/

Szólj hozzá!