StudiCore Java kupon

Épp most kaptam egy hírlevelet a StudiCore-tól, mely a felnőttképzéssel kapcsolatos változásokról ír, és nem mellékesen, egy kupon kódot is tartalmaz a Java képzés csomagjaikhoz. Bár nem kértem tőlük engedélyt, gondolom nem baj, hogy csapok egy kis reklámot nekik 🙂

A Java kupon vagy kedvezmény a következő három csomagjukra vonatkozik:

  • havidíjas Java SE Pro
  • havidíjas Java SE Basic
  • egyszeri díjas 36 havi Java SE Basic

A havidíjas csomagoknál több hónapra is igénybe vehető a kupon. A kedvezmény csak akkor ér, ha a megrendelés és a befizetés 2020. augusztus 31-én 12:00-ig meg is érkezik a számlájukra. Mivel ma már pillanatok alatt teljesülnek az átutalások Magyarországon belül, így még van egy kis idő gondolkodni vagy előteremteni az előfizetés díját.

A kupon kód FKTV2020_fR58 és 20% kedvezményt biztosít.

Korábban már sok bejegyzést írtam a saját mentoromról, én a Java SE Pro csomaggal végeztem el a kurzust. Próbáljátok ti is inkább ezt a csomagot igénybe venni, nagyon meg fogjátok köszönni a tanácsom 🙂 Itt írtam róla: Szükség van-e mentorra a Java SE tanfolyam elvégzéséhez?

Én most épp Android fejlesztésről nézek videót, egy internetes, publikus RSS feedből töltünk le adatokat, és a top 10 helyezettet kibányászva belőle, egy listát készítünk a mobilos appunkban. Kb. az egész kurzus Java, hiába szól az Android fejlesztésről, de a StudiCore képzése után nem okoz gondot az értelmezése. Amint elvégzem ezt a szakaszt, beszámolok róla egy új bejegyzésben.

A StudiCore kampányának részletei itt olvashatók: StudiCore Online Junior Programozó képzés / StudiCore Online Java SE

Szólj hozzá!