Kész a java.time is

Épp most fejeztem be a StudiCore Dátumkezelés Java 8 eszközökkel részt, és gondoltam, hogy ez jó apropó egy újabb bejegyzéshez.

Ma délután 1-kor kezdtem el programozni, leszámítva egy 2 órás szünetet, még mindig csinálom. Most 22:18 van, és még elkezdtem a JodaTime-os részt is. Holnap vasárnap, és rászánok még pár órát a tanulásra.

Amiért most egy újabb bejegyzést kezdtem, az az elégedettség. Most első alkalommal érzem úgy, hogy mindent értek. Nincsenek fekete foltok a JAVA tudásomban, az összes eddigi feladatot bármikor újra el tudnám végezni, és már pontosan látom a buktatókat is.

Voltak fekete foltok, de addig egyszerűen nem tudtam tovább lépni, míg az összes feladatot 100%-ra meg nem oldottam. Jó sokat szopt.m, de több-kevesebb próbálgatás és gondolkodás mellett sikerült mindig abszolválni az adott programkódot. El sem tudnám mondani, hány vizsgán mentem át a főiskolán úgy, hogy tudtam valamit, aztán ment a para, vajon sikerül-e.

Itt nem ez a helyzet, minden korábbi lépésemről tudom, miért az volt a helyes válasz, és miért nem működtek a korábban kipróbált dolgok. Most épp a JodaTime-ot ismerem meg, miközben pont azokat az objektumorientált megközelítést használom, mint a java.time esetén.

Ma csak ennyit szerettem volna leírni, mielőtt még elmúlik ez az érzés. A StudiCore JAVA képzését itt találjátok: junior programozó képzés

Szólj hozzá!